Sälj- och marknadsansvarig

MP Åkeritjänster – branschens ledande bemanningsföretag
MP Åkeritjänster är en auktoriserad bemanningskoncern inriktad på transport- och logistikbranscherna. Vi är ca 60 anställda och har en stark marknadsposition i Dalarna och Gävleborg. Huvudkontoret finns i Borlänge. MP Åkeritjänster utmärks av låg personalomsättning och långvariga kundrelationer. Verksamheten startade 2007 och har alltsedan dess vuxit kraftigt. Vi har ambitiösa planer för de närmaste åren och kommer att etablera oss på flera orter i Sverige. Därför söker vi nu en sälj- och marknadsansvarig som vill vara med på vår tillväxtresa.

 

Befattningsbeskrivning
I rollen som sälj- och marknadsansvarig är det din uppgift att genom nytänk och framåtanda leda vår expansion på nya och befintliga orter. Du utvecklar och förvaltar våra försäljnings- och marknadsföringsstrategier och hjälper till att bygga upp vårt franchisenätverk.

Vi ser att du är en person som kan entusiasmera och utmana dina medarbetare, samtidigt som du har en naturlig känsla för de långsiktiga värden som ligger till grund för en framgångsrik affärsverksamhet. Du tillser att det finns rutiner för att uppsatta mål följs upp och utvärderas. Det är därför viktigt att du har förmåga till strategiskt tänkande och organisering, och att du på egen hand kan finna metoder för att utveckla affärsverksamheten vidare.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

-       Att med hjälp av målstyrning och nyckeltal planera och leda vår försäljning och kundanskaffning

-       Rekrytering och coachning av franchisetagare inom vårt franchisekoncept

-       Ansvar för marknadsföring och varumärkesuppbyggnad

-       Coachning av platscheferna

-       Planera och medverka till utbildningar, kickoffer och liknande

 

Arbetstid: heltid
Stationeringsort: Borlänge

 

Kompetenser
Vi söker i första hand efter en person med de rätta personliga egenskaperna men vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom ett för tjänsten relevant område. Det är meriterande om du har erfarenhet av en chefsbefattning inom marknad och/eller försäljning. Även kunskaper inom ekonomi är meriterande. Du ska ha goda färdigheter i Office 365 och dess standardprogram. B-körkort krävs.

Tillsättning, lön och anställningsform
Tjänsten tillsätts efter överenskommelse
Månadslön efter överenskommelse
Provanställning 6 månader

Ansökan

Personuppgifter


Berätta lite kort om dig själv.

Mina Behörigheter

Kryssa i de behörigheter du har.
Bifoga filer

Här kan du välja att bifoga filer. Det kan vara ditt personliga brev, ditt CV eller något annat.

Genom att kryssa i "GDPR" samtycker du till att vi lagrar de uppgifter du lämnat ovan enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Uppgifterna används endast i rekryteringsprocessen och lämnas aldrig ut till tredje part. Om du vill att dina uppgifter raderas har du möjlighet att göra det när som helst själv, eller genom att du kontaktar oss.